Stichting Hondenschool Zoetermeer.

 

Dé hondenschool voor jou en je hond!

Cursussen

Wij zijn van mening dat een hond nog het meeste leert als het baasje/vrouwtje het ook naar de zin heeft en ze zich samen niet gaan vervelen. Daarom geven we les met twee instructeurs per groep en gebruiken we veel speelelementen in de lessen. Hiervoor zetten wij behendigheidsattributen op het veld die een onderdeel van de lessen vormen. Ook voor het examen wordt met behulp van deze attributen, een parcours uitgezet waarin alle vormen van gehoorzaamheid en het gebruik van de behendigheidsattributen samenkomen.

Voor de juiste trainingsresultaten staan wij natuurlijk ook open voor andere methoden van aanleren van gewenst gedrag. Hierover kunnen cursisten ook altijd vragen stellen en informatie krijgen.

Ook kunt u bij ons terecht voor gedragsbegeleiding/beoordeling, dit kan zowel individueel als in groepsverband plaatsvinden. Hiervoor maken we op de lesdagen altijd ruimte, er is geen wachtlijst! We onderkennen het feit dat men, als men bij ons aanklopt, vaak acuut met een probleem zit. Met inzet van onze instructeurs èn onze honden gaan we dan aan de slag

\