Stichting Hondenschool Zoetermeer.

 

Dé hondenschool voor jou en je hond!

Stichting Hondenschool Zoetermeer

Over de hondenschool - Statuten

  1. Stichting Hondenschool Zoetermeer opgericht in 1996, aangesloten bij de FHN (Federatie Hondensport Nederland);
  2. Hierdoor kunnen we combinaties opleiden voor de landelijk examens, dat zijn: SHH (Sociale Huis Hond), Gedrag & Gehoorzaamheid b, I, II & III.
  3. De st.Hondenschool geeft de volgende cursussen:gehoorzaamheidflyball en behendigheid.

We kunnen ook aan wedstrijden mee gaan doen van de FHN. Om aan de wedstrijden te mogen meedoen moeten er wel licenties door de hondenschool worden aangevraagd. Ook organiseert de FHN zelf kampioenschapswedstrijden GG I, II & III. Om hiervoor gekwalificeerd te worden moet er eerst aan selectiewedstrijden worden deelgenomen. Hiervoor komen ook honden zonder stamboom in aanmerking.

Wat heeft de Hondenschool Zoetermeer te bieden?

We starten met cursussen in februari- begin maart en augustus, altijd voorafgegaan door een informatiemiddag, waarin we voorlichting geven over hoe de cursus zal verlopen. Hier krijgt u de volgende informatie:

  • het aantal lesdagen
  • hoe lang duurt een les
  • wat heb je nodig (halsband/lijn e.d.)
  • wat mag wel en wat mag niet
  • waar wij naar streven.

Ook heeft de Hondenschool een vaste dierenarts, Drs Danielle van Eyk (Dierenkliniek Driemere), Danielle geeft per seizoen lezingen over onderwerpen die betrekking hebben op onze honden. De avonden worden tijdens de cursus bekend gemaakt.

De Hondenschool heeft een eigen onderkomen, waar het gezellig, warm vertoeven is. Tevens kan men daar ook tegen redelijke prijzen een consumptie nuttigen.

Gezocht: kantinepersoneel

Voor de kantine zoeken wij nog mensen die ons willen helpen, heb je hier zin in kom even langs en vraag aan de kantinemedewerkers wat de bedoeling is. Op de zaterdag is het een soort ploegendienst van 08.00 tot 11.00 uur en van 11.00 tot 14.30 uur.

Aanmelden via e-mail

\