Stichting Hondenschool Zoetermeer.

 

Dé hondenschool voor jou en je hond!

Ervaringen van cursisten

Onze 2 Franse bulletjes en golden retriever zijn supersociaal, goede opleidingen gehad! Hondenschool is een avondje uit, maar ook fijn met je hond bezig zijn! Geen enkele andere Hondenschool kan aan deze tippen!
Dus...wil je dat je hond een goede start krijgt met superinstructeurs; wij zeggen: niet verder zoeken! Buiten het met je hond lekker bezig zijn is het ook gezellig onder elkaar! Jullie verdienen een 10!


Gea en Diet

 

Hallo, ik ben Akira; een Blue Merle Sheltie! Als ik naar de hondenschool ga, kwispelt mijn staart, glimmen mijn kraaloogjes en piep ik totdat we er zijn. Mijn bazin en ik komen er graag. Mijn bazin is trots op wat ik geleerd heb, ik haal super mooie cijfers, ik ben zelfs één keer 3de en één keer 2de geworden bij EG en GV1! Super toch! Behendigheid gaat ook goed en nu op naar SHH met dank aan de instructeurs !!!
Het is daar altijd gezellig en je voelt je daar al gauw thuis. Ze houden van een grapje en er heerst een ontspannen sfeer. Goede instructeurs met hart voor de hond, maar dat hoef ik de baasjes die daar al lopen niet meer te vertellen!


Akira

 

Een super leuke hondenschool met vrijwilligers die heel erg betrokken zijn bij hun cursisten en viervoeters! Ik kom er met mijn Whippet Flow al 3 en half jaar, vanaf dat zij 8 weken jong was. We gingen van puppie-cursus naar EG en nu op zaterdag de Behendigheid... het blijft een heerlijk terugkerend uitje voor ons allebei!!


Syl en Flow

 

Voor mij en Yor is Hondenschool Zoetermeer perfect. Leuk team, goeie opleidingen en gezellige mede-cursisten.


Inge & Yori

 

Met onze eigenwijze herder/labrador pup hebben wij het best lastig gehad. Gelukkig kunnen we na 2 diploma's van de Hondenschool Zoetermeer zeggen dat Cash een geweldige hond is geworden... hoewel nog steeds eigenwijs ;)


Lonneke & Wouter met Cash

 

Stuur ons ook je ervaringen

\